La Lluna
Mieres
Mieres (Garrotxa) · Aprop dels volcans i la Fageda.
Lloguer de casa sencera amb cuina equipada
La casa
La Lluna, situada entre volcans i propera a l'Estany de Banyoles, ofereix unes instal·lacions renovades recentment; cuina totalment equipada, menjador i habitacions amb lliteres de fusta. S'ofereix piscina exterior de temporada.Situada a l'entrada del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa i propera a l'estany de Banyoles, és una casa d'una sola planta que disposa de menjador i cuina totalment equipada, i tres blocs d'habitacions de diferents places,  sales i blocs sanitaris.

La instal·lació consta de dos edificis en planta baixa i un edifici de dues plances. A un edifici hi trobem el menjador i la cuina equipada, blocs sanitaris i  3 habitacions privades amb banys compartit. Les habitacions són d'entre 12 a 20 places.
L'altre edifici de planta baixa hi trobem dos blocs d'habitacions d'unes 30 places, equipades amb lliteres de fusta i molt ben acondicionats, i banys complets compartits. El tercer edifici, de dues plantes, hi trobem un porxo a la planta inferior i dues sales a la part superior.

A l'exterior disposa de 35 hectàrees de bosc propi, piscina pròpia exterior oberta a temporada, camps d'esports; pista de bàsquet i multiples esplandes per passejar inmersos en una exhuberant natura. Des de la finca es poden agafar diferents circuits i itineraris senyalitzats per passejar entre una natura exhuberant.

Núm. Registre d'Instal·lacions Juvenils de Catalunya: CC000245
 
done Piscina done Camp d'esports done Adaptada done Cuina totalment equipada done Accepta targetes done Wi-FI
Entorn
La Lluna està ubicada en una zona de gran interès natural i ecològic, on predomina una zona boscosa, amb volcans inactius i visitables. Des de l'oficina del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa s'organitzen rutes i passejades guiades, a peu, cavall o carruatge.

Un altre gran atractiu turístic és l'estany de Banyoles, on s'hi poden realitzar tot tipus d'activitats nàutiques i esportives, ja sigui llogant una embarcació, passejant per la llera de l'estany o bé ciclant per les diferents vies properes a l'estany. 
Visites
Zona volànica La Garrotxa. La zona volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paissatge volcànic de la península, té una quarentena de cons volcànics i més de 20 colades de lava. Volcà croscat, volcà de Santa Margarida, ...
La Fageda d'en Jordà. La fageda és un bosc de faigs excepcional ja que creix en un terreny planer i està assentat sobre una colada de lava procedent del volcà Croscat. S'hi accedeix fàcilment i es pot gaudir de diferents itineraris guiats, ja sigui a peu, cavall o carruatge.
Estany de Banyoles. La volta a l'estany de Banyoles és un dels passejos més coneguts de la zona. És un itinerari circular i senyalitzat que dóna la volta completa a l'estany, tot gaudint de la riquesa natural i paisatgística. Des de l'estany, es realitzen activitats nàutiques i de lleure, com lloguer de caiacs o bicicletes.
Pobles medievals. Els pobles medievals són un testimoni del temps. Des de La Lluna es pot visitar fàcilment Santa Pau, vila vella amb recinte històric documentat del segle XIII, Besalú, conjunt històric dels més ben conservats de Catalunya, i Sant Joan les Fonts, amb l'esglèsia de l'antic monestir benedictí
Ermites romàniques. La Garrotxa és rica en restes medievals, algunes daten del segles XII i XIII. A la Garrotxa hi trobem formes d'art romànic tradicional.
Olot. La ciutat dels volcans mereix una visita gariebè obligatòria i on en el mateix terme municipal ens hi trobem quatre volcans. La ciutat d'Olot és un interessant patrimoni cultural amb monuments modernistes, i una ciutat amb una cultura gastrònomica molt rica en varietat. 
Bosc de les Estunes. Raco emblemàtic ple de baumes i esquerdes de travertí, roures i alzines ufanoses, llegendes i silenci. Els encants del bosc de les Estunes conviden a una passejada tranquil·la.
 
Com arribar?
Per la C-17 (Túnel de Bracons). agafar la C-17 i a l'alçada de St Pere de Torelló prendre la Sortida que queda a mà esquerre direcció Olot (per el Túnel de Bracons, C-37). Passats els túnels us trobareu una primera rotonda, pendre la tercera sortida direcció Les Preses - Olot. Seguir en direcció Olot i un cop arribat a Olot agafar en direcció a Altres Direccions, fins a trobar una rotonda que haureu d'agafar el primer trencall a mà dreta direcció Batet - Santa Pau (GI-524). Passareu per la Fageda d'en Jordà, fins arribar al poble de Mieres. Passat aquest, a dos quilòmetres a mà esquerre i abans d'arribar a Sant Miquel de Campmajor, us trobareu el cartell de "El Xalió".

Per l'AP7. agafar l'AP7. Sortida nº 6 Girona Nord - Banyoles. Seguir per la C66 fins a Banyoles. Un cop a Banyoles anar en direcció a l'estany i des d'allà agafar la carretera GI-524 direcció Mieres - Santa Pau. Passant de llarg el trencall en direcció a Sant Miquel de Campmajor i seguint la carretera en direcció Mieres - Santa Pau, trobareu un cartell on dóna la benvinguda a la Garrotxa, al cap d'uns metres a mà dreta, trobareu l'indicatiu que us porta fins a la casa
 
Cal Saber
· Cal portar roba de llit i tovallola.
· Cuina totalment equipada.
· Es poden llogar llençols o mantes per 1€ la unitat.
· El pagament es realitzarà a la casa (es pot pagar amb targeta).
· Condicions d'anul·lació segons reserva.
· No s'accepten mascotes.
· Piscina exterior de temporada
 

· Preu mínim garantit No trobaràs millors preus, reserva directa a l'allotjament amb les millors tarifes.

Despeses de gestió. Al fer la reserva sols pagaràs 1 euro de despeses de gestió i garantia de reserva. La reserva es paga a la casa.


Reserva ja Assegura ara la teva reserva. En cas de restriccions per COVID-19 us emetrem un val per disfrutar la vostra estada en altres dates.
Casa sencera amb cuina equipada (reserva mínima 25 places)
Característiques:
- Casa sencera amb cuina equipada i piscina a temporada
- Habitacions privades amb banys compartits
- Habitacions equipades amb lliteres, calefacció, guixetes, llençol ajustable, coixí i coixinera
- La cuina disposa dels estris necessaris per a fer i servir el menjar per les places reservades
A tenir en compte:
- Preu per ocupació mínima de 25 places. Cada plaça supletòria s'afegeix al preu total de l'estada
- Cal portar llençol/sac de dormir i mantes. Es poden llogar a l'alberg per 1€/peça
Casa sencera mínim 25 places
Assegura't el millor preu.
Per reservar cal pagar el 30% del total de l'estada.
Aquest tipus de reserves no es poden cancel·lar.
Condicions de reserva
El 70% restant es paga el dia d'arribada a la instal·lació, així com una fiança de 300€ que serà retornat al finalitzar l'estada. Si cancel·les o no et presentes, l'import de reserva no serà retornat. En cas de fer ús de la cuina s'ha de tenir en compte la normativa vigent pel que fa manipul·lació d'aliments.
Seleccionar la quantitat

Vacancesenfamilia
Gestions Decolònies,s.l.
C/. Llevant, 23 Ed. A
938 468 101
Visiteu també
Decolònies.
Alberg Roques Blanques
El Xalió
Segueix-nos
fb /decoloniest
@casesdecolonies
ins @decolonies